Läger

Anmälan till lägret görs på följande länk: https://forms.gle/8TKjmmn4bP5MtGgQ8

Nu när vi hoppas på att pandemin är i sitt slutskede och lägerlivet kan börja återupptas till hösten så har Karlshamns Aikidoklubb den stora äran att återigen bjuda in till läger under ledning av Niklas Björklund och Pär Dahlström, båda två 5 Dan Shidoin från Torsby Aikidoklubb, under den sista helgen i september.

Niklas och Pär har tillsammans mer än 50 års erfarenhet från aikido och utgör en dynamisk och fartfylld duo, som kommer att bjuda på tre dagars intensiv träning.

Lägret börjar 19:00 på fredag den 24/9 och slutar 14:30 söndag 26/9, med middag på lördag kväll.
Den här gången bjuds vi även på en guidad stadsvandring i centrala Karlshamn i samband med lunchen på lördagen, innan eftermiddagens träningspass.

Gratis övernattning finns i vår dojo, för den som önskar mer komfort så har vi ett samarbete med Port Hotel, där du kan uppge ”Aikido” i samband med rumsbokning för förmånliga priser.
https://porthotel.se/

Pris: 500kr/vuxen för hela helgen, 250kr/ungdom. För en dags deltagande är det halva priset för respektive grupp.
Lägermiddag: 150kr/person.
Anmälan:https://forms.gle/8TKjmmn4bP5MtGgQ8
Varmt välkomna!

[Vi håller oss uppdaterade på eventuella restriktioner från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och Region Blekinge. Ifall omständigheterna omöjliggör att vi kan anordna läger under den valda helgen så kommunicerar vi ut det till alla som har anmält sig.]

NIKLAS BJÖRKLUND, 5 Dan Shidoin, började träna aikido 1984 för Lars-Göran ”Torsby-Lasse” Andersson i Torsby. 1994 startade Niklas Sunne Aikidoklubb där han var huvudinstruktör under många år. Niklas har flertalet gånger tränat för Morihiro Saito Sensei, både som uchi deshi 1996 i Iwama, Japan, samt på flera läger runt om i Skandinavien. År 2000 tilldelades Niklas 3 Dan i både Taijutsu och Bukiwaza av Saito Sensei. 2019 erhöll han 5 Dan Aikikai.
PÄR DAHLSTRÖM, 5 Dan Shidoin, inledde sin aikidoträning 1993, även han under ”Torsby-Lasses” ledning. Han har vid två tillfällen (-97 och -00) varit uchi deshi hos Patricia Hendricks Sensei i USA, en gång för Saito Sensei (-99) i Iwama samt en gång för Hitohira Saito Sensei (-06).
Utöver sina många resor runt om i världen som uchi deshi så tränade Pär för Saito Sensei vid hans återkommande besök i Danmark under 90-talet. Pär startade upp barnträning i Sysslebäck 2010 och drivit sen dess, som en del av Torsby Aikidoklubb. 2001 erhöll han 1 Dan Iwama Ryu och 2019 5 Dan Aikikai.

Niklas och Pär bildar en mycket rutinerad duo med en kombinerad erfarenhet av mer än 50 års av träning, både för Saito Sensei själv, samt flertalet av hans främsta elever. De båda ses ofta på läger, såväl i Sverige och Danmark, som Japan och USA. Utöver det instruerar de regelbundet, både på hemmaplan och vid besök hos andra klubbar.
Det är med en stor ära som vi i Karlshamn för tredje gången gästas av denna välkända duo.

 

Vi ses på mattan!

 

Torsby 3.0