Terminsavslutning & sommarträning

Måndagen den 10/6 hade vi vår terminsavslutning med tillhörande graderingar. Fullt ös på mattan och fyra nya, välförtjänta grader i klubben! Stort grattis till Anna, Attila och Szabolcs till 6 kyu, samt Martin till 5 kyu.

Följande fredag den 14/6 så följde Lund med deras terminsavslutning. Från oss så gick Helène upp till 1 kyu för Jonas Palm och är nu klar med sin resa genom kyu-graderna. Nu börjar den riktiga resan. Ett välförtjänt grattis och bra jobbat till samtliga!

Under sommaren så kommer vi mestadels att hålla spontan träning när folk kan och vill, med en eller flera dagars framförhållning. Är du ny och intresserad av att prova på? Då är det bara att höra av sig till oss på info@karlshamnsaikido.se om när vi kommer att träna nästa gång, så återkommer vi och du är välkommen att prova på helt gratis.

Vi kommer även att hålla tre längre träningstillfällen under sommaren; tre söndagar 10:00-13:00 där vi kör mer fokus/tematräning. Dessa datumen är 14/7, 28/7 samt 11/8.

Höstterminen börjar måndagen den 19/8 klockan 19:00.

Vi ses på (gräs)mattan!